Cerere Oferta

Capace stalpi cu posibilitate montaj sarma ghimpata 3 randuri

Capace cu sistem antiescaladare

 

Pentru protectia si securizarea perimtrelor delimitate cu garduri simple se pot utiliza capacele metalice cu forma antiescaladare. Forma lor permite montajul deaspura stalpilor existenti si pozitionarea a 3 randuri de sarma ghimpata.

Avantaje capace antiescaladare

  • Design special pentru montajul a 3 randuri de sarma ghimpata
  • Securizare gard prin cele 3 randuri de sarma ghimpata si a formei capacului
  • Solide, sunt realizate din otel si nu se pot deforma
  • Montaj usor, se monteaza cu un singur surub autoforant
  • Protectia stalpilor este realizata de asemenea prin montajul lor peste stalpi

 Design – capacele antiescaladare sunt proiectate cu tepi in partea superioara pentru a nu fi posibila sprijinirea pe ele in cazul unei tentative de escaladare. Tepii sunt ascututi si in forma de bradut astfel ca produc vatamari in cazul in care se folosesc ca punct de sprijin pentru escaladare

Securizare gard – montajul unor astfel de capace de stalpi transforma gardul dumneavoastra dintr-un gard  normal cu rol de delimitare perimetrala intr-un gard de securitate. Forma capacelor si cele 3 randuri de sarma ghimpata montate intre capace, deaspura gardului existent descurajeaza tentativele de escaladare.

Solide – acest tip de capac de stalp este confectionat din otel, zincat termic prin scufundare in baie de zinc topit. Nu se poate deforma, respectiv zona cu tepi. Stratul protector de zinc ii asigura o rezistenta indelungata la coroziune.

Montaj usor – Capacul antiescaladare are prevazuta o gaura pe partea laterala, gaura prin care cu ajutorul unui surub autoforant se fixeaza si securizeaza pe stalp. Tot ce aveti nevoie pentru montaj este o bormasina cu acumulator. Nu necesita modificarea gardului, se poate monta peste stalpii existenti. Sarma ghimpata se prinde cu sarma normala prin gaurile special executate pentru montaj.

Protectie stalpi – Capacul de stalp imbraca stalpii existenti, respectiv se monteaza peste stalp. Dupa montaj capacul nu permite patrunderea zapezii sau a apei de ploaie in intreiorul stalpului. Este un fapt cunoscut ca patrunderea si stationarea apei in interiorul stalpilor grabeste procesul de coroziune.

Pentru o oferta de pret capac metalic cu sistem de prindere sarma ghimpata va rugam sa ne transmiteti pe email office@imprejmuiri.ro: diametru exterior stalp, numarul de bucati si localitatea unde aveti nevoie.

Alte proiecte


Cauti materialele pentru gard?


Cere oferta personalizata

Aboneaza-te la Newsletter