Cerere oferta

Gard din tabla cutata prevopsita

Performanta, estetica eleganta si durabilitatea tablei cutate fac din aceasta o solutie rentabila pentru realizarea unui gard.

Pentru Patricia am realizat un gard din tabla cutata prevopsita H 35, grosime 0,5 mm.

 

Stalpii de gard cu fixare in beton au fost realizati din teava rectangulara 60 x 40 mm. Atunci cand alegi inaltimea stalpului de gard cu fixare in beton trebuie sa tii cont ca o parte a lui trebuie fixate sub nivelul solului (apriximativ 500 mm).

Pe stalpii montati s-au sudat traverse orizontale si verticale (din acelasi tip de teava) pe care s-au prins foile de tabla cutata. Prinderea acestora s-a realizat cu suruburi autoforante cu garnitira de cauciuc.

Teava rectangulara din otel este unul dintre cele mai versatile si utile produse din otel, cu o forma structurala excelenta care combina costul redus cu rezistenta ridicata.

Forma geometrica uniforma ii asigura o rezistenta  constanta pe toata lungimea in cadrul constructiilor unde sunt incarcari pe doua sau mai multe axe.

Cadrul rezultat din unirea stalpilor si a traverselor are rol de rezistenta, dar in acelasi timp imprima si un design placut gardului.

 

De ce sa alegi tabla cutata pentru realizarea gardului?

- este usor de montat;

- are o gama larga de culori;

- este economica si fiabila;

- este fabricata din otel de calitate superioara;

- poate fi montata orizontal sau vertical.

Realizam la comanda diferite modele de garduri metalice si porti, astfel incat acestea sa tina cont de designul dorit de tine, dimensiunile necesare si bugetul alocat.

Iti asteptam cererile la office@h-metal.ro!

Alte proiecte


Cauti materialele pentru gard?


Cere oferta personalizata

Aboneaza-te la Newsletter