Cerere Oferta

Gard imprejmuire camin cultural

Cu un rol foarte important in viata comunitatilor rurale, caminele culturale sunt destinate gazduirii manifestarilor cultural-artistice, dar si intrunirilor populare. Programul Prioritar National pentru reabilitarea, modernizarea, dotarea si finalizarea lucrarilor de constructie a asezamintelor culturale de drept public, din mediul rural si mic urban incurajeaza existenta acestora.

 

Datorita designului placut panourile bordurate pot fi utilizate pentru realizarea unor imprejmuiri care se potrivesc atat pentru domeniul industrial, cat si pentru cel civil. 

Deoarece sunt zincate panourile bordurate au o foarte buna rezistenta la intemperii si mai ales o durata lunga de viata. Stratul de zinc protejeaza impotriva actiunilor agentilor corozivi care pot provoca ruginirea. Acest lucru este foarte important pentru realizarea unui gard de calitate.

 

Materiale utilizate pentru realizarea sistemului de imprejmuire:

- panou zincat bordurat 1700 x 2000 mm;

- panou zincat bordurat 2000 x 2500 mm;

- stalpi gard din teava zincata 50 x 50 x 3 mm.

- accesorii prindere panouri

 

Pentru acest gard s-au utilizat stalpi de gard zincati drepti prevazuti cu un capac plastic. Capacul de plastic impiedica patrunderea apei si a zapezii, fiind astfel prevenita aparitia ruginii.

 

Alte proiecte


Cauti materialele pentru gard?


Cere oferta personalizata

Aboneaza-te la Newsletter