Cerere Oferta

Gard imprejmuire depozit carburanti

Gard imprejmuire depozit de carburanti, o facilitate care presupune un grad sporit de siguranta.

 

Avantajul pe care vi-l oferim este acela ca producem solutii complete de imprejmuire, care respecta normele de calitate si siguranta, cu posibilitatea de personalizare conform nevoilor dumneavoastra.

 

Pentru aceasta lucrare am livrat:

- stalpi gard cu brate tip Y din teava 60 x 40 x 3 mm, cu o inaltime 2850 mm;

- sarma Concertina;

- panouri bordurate plastifiate;

- accesorii de prindere;

- doua porti auto;

- poarta pietonala.

 

Atat stalpii de gard, cat si panourile bordurate sunt vopsite RAL 6005.

Toate operatiunile de debitare, gaurire, sudura, polizare le realizam inainte de zincare sau vopsire, astfel incat finisajul sa nu fie afectat.

 

Stalpii tip Y sunt stalpi care asigura un grad foarte ridicat de securitate si se monteaza in perimetrele unde exista riscul de furt, vandalism. Putem produce acest tip de stalpii de gard cu doua brate din tevi rotunde, tevi dreptunghiulare, tevi partate sau profile speciale pentru stalpi.

 

Am livrat stalpii cu mustati/ pranzuri sudate pentru prinderea in beton.

 

Rigiditatea panourilor bordurate plastifiate faciliteaza instalarea lor pe stalpi rectangulari din otel, cu sisteme de prindere specifice.

Pentru confectionarea portilor am utilizat structuri din teava de otel 60 x 40 mm pe care am aplicat panourile bordurate.

 

Ca finisaj pentru stalpi si porti am utilizat vopsirea in camp electrostatic. Un procedeu de vopsire care ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile.  

 

Producem, la comanda, sisteme de imprejmuire complete (stalpi metalici gard, plasa impletita, panouri bordurate, panouri din tabla decupata si accesorii de prindere) adaptate proiectului dumneavoastra.

Pentru o oferta de pret gard din plasa impletita va rugam sa ne transmiteti o cerere pe email office@imprejmuiri.ro.

 

 

Alte proiecte


Cauti materialele pentru gard?


Cere oferta personalizata

Aboneaza-te la Newsletter