Cerere Oferta

Gard imprejmuire rezerzor apa

Distribuie pe:

Livram sistem complet pentru gard imprejmuire rezervor apa - cca 125 metri liniari. Vezi aici prezentarea detaliata a gardului.

Acest sistem de gard poate fi utilizat pentru diverse aplicatii, printre care: proiecte regionale de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata sau pentru extinderea si reabilitarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare.

Descriere elemente constructive  gard imprejmuire rezervor apa:

1. Stalpi de gard cu brat inclinat

Executat din teava 50 x 40 mm, lungime parte dreapta 2400 mm, din care cca 2000 mm raman afara, cat panoul bordurat iar cca 400 mm se inglobeaza in fundatia de beton. Stalpul se poate executa in 2 variante constructive: varianta robust din teava cu grosime 3 mm sau varianta economic din teava cu grosime 2 mm.

2. Panouri bordurate zincate

In cadrul proiectului de imprejmuire rezervor inmagazinare apa potabila sunt prevazute panouri bordurate zincate cu inaltimea 2000 mm x latime 2500 mm.

3. Poarta auto executata din 2 bucati cu inaltime 2400 si latime cca 1900 mm.  Cadrele portilor auto sunt contravantuite in forma de X fiecare. Pe cadrele portilor se monteaza plasa bordurata, la fel cu restul gardului.

4. Poarta pietonala realizata din teava patrata 50 x 50 mm. 

Stalpii portilor sunt executati din teava patrata 100 x 100 cu grosime de 4 mm. Lungime acestora este de 3300 mm, din care cca 2400 afara cat portile si cca 900 mm inglobati in beton. Stalpii sunt disponibili doar cu grosime de 4 mm in ambele variante – robust sau economic. Stalpii de porti au sudate pe ei balamalele / perechea balamalelor reglabile ce corespund portilor.

5. Sisteme prindere panouri

6. Sarma ghimpata

7. Capace PVC

pret_gard_imprejmuire_rezervor_apa_1257Prezentare gard imprejmuire rezervor apa descarca    Momentan nu sunt reviews pentru acest produs. Fii primul care adauga un review.
Adauga un review

Produse asemanatoare


Cauti materialele pentru gard?


Cere oferta personalizata

Aboneaza-te la Newsletter