Cerere oferta

Gard imprejmuire rezerzor apa

Distribuie pe:

Livram sistem complet pentru gard imprejmuire rezervor apa - cca 125 metri liniari. Vezi aici prezentarea detaliata a gardului.

Acest sistem de gard poate fi utilizat pentru diverse aplicatii, printre care: proiecte regionale de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata sau pentru extinderea si reabilitarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare.

Descriere elemente constructive  gard imprejmuire rezervor apa:

1. Stalpi de gard cu brat inclinat

Executat din teava 50 x 40 mm, lungime parte dreapta 2400 mm, din care cca 2000 mm raman afara, cat panoul bordurat iar cca 400 mm se inglobeaza in fundatia de beton. Stalpul se poate executa in 2 variante constructive: varianta robust din teava cu grosime 3 mm sau varianta economic din teava cu grosime 2 mm.

2. Panouri bordurate zincate

In cadrul proiectului de imprejmuire rezervor inmagazinare apa potabila sunt prevazute panouri bordurate zincate cu inaltimea 2000 mm x latime 2500 mm.

3. Poarta auto executata din 2 bucati cu inaltime 2400 si latime cca 1900 mm.  Cadrele portilor auto sunt contravantuite in forma de X fiecare. Pe cadrele portilor se monteaza plasa bordurata, la fel cu restul gardului.

4. Poarta pietonala realizata din teava patrata 50 x 50 mm. 

Stalpii portilor sunt executati din teava patrata 100 x 100 cu grosime de 4 mm. Lungime acestora este de 3300 mm, din care cca 2400 afara cat portile si cca 900 mm inglobati in beton. Stalpii sunt disponibili doar cu grosime de 4 mm in ambele variante – robust sau economic. Stalpii de porti au sudate pe ei balamalele / perechea balamalelor reglabile ce corespund portilor.

5. Sisteme prindere panouri

6. Sarma ghimpata

7. Capace PVC

pret_gard_imprejmuire_rezervor_apa_1257Prezentare gard imprejmuire rezervor apa descarca    Momentan nu sunt reviews pentru acest produs. Fii primul care adauga un review.
Adauga un review

Cauti materialele pentru gard?


Cere oferta personalizata

Aboneaza-te la Newsletter