Cerere Oferta

Gard imprejmuire unitate militara

Provocarea acestui proiect, gard imprejmuire unitate militara, a constat in faptul ca proiectarea initiala a gardului a fost facuta in functie de materialele si accesoriile disponibile pe piata americana.

 

Datorita faptului ca aprovizionarea cu materialele prevazute in proiect depasea timpul pe care beneficiarul si-l putea permite, noi am primit misiunea sa il adaptam la produsele disponibile pe piata romaneasca. Conditia esentiala a fost sa nu facem nici un compromis referitor la nivelul de securitate pe care il va oferi gardul.

 

Impreuna cu beneficiarul proiectului am discutat si am cazut de acord ce modificari se pot face de la sistemul de gard american astfel incat sa il putem adapta construindul cu materiale disponibile pe piata romaneasca, fara a compromite rezistenta si securitatea sistemului de imprejmuire necesar unei unitati militare.

 

 

Astfel am descompus proiectul sistemului de imprejmuire in bucati si pentru fiecare element am gandit solutii de inlocuire cu produse existente pe piata noastra. De asemenea, am produs in atelierul propriu anumite elemente ale acestui sistem de imprejmuire.

 

Rezultatul dupa montaj a fost foarte bun, beneficiarii fiind multumiti de ce au primit.

Este vorba de un gard mai putin utilizat pe piata romaneasca, gard din plasa impletita din sarma zincata, ochiuri de 50 x 50 mm si fir de 2,9 mm. Acest gard are pe toata lungime lui cate o bara orizontala jos la baza gardului si una la partea de sus a plasei impletite, pe care se intinde, prinde si rigidizeaza plasa impletita, in locul sarmei de intindere clasice.

 

Aceste bare suplimenteaza securizarea gardului, protejeaza deformarea plasei imlpetite si ajuta la alinierea plasei perfect pe toata lungimea gardului.

In general acest tip de intaritura sus si jos cu bare orizontale, de care este legata plasa impletita este folosita la ternurile de sport si gardurile cu grad inalt de securizare.

 

Pentru acest proiect, gard imprejmuire unitate militara, am realizat urmatoarele elemente:

- stalpi gard si stalpi porti;

- contravantuiri;

- porti pietonale;

- porti acces auto;

Toate elementele sistemului de imprejmuire au fost zincate termic. Detalierea acestor elemente o poti vedea aici.

Alte proiecte


Cauti materialele pentru gard?


Cere oferta personalizata

Aboneaza-te la Newsletter