Cerere oferta

Gard metalic pentru imprejmuire clinica medicala

Gard metalic pentru imprejmuire clinica medicala realizat, la comanda, conform specificatiilor clientului. Design-ul ales este unul minimalist, care completeaza frumos arhitectura cladirii.

 

Ce avantaje are un gard metalic realizat la comanda:

– dimensiunile gardului ( latime si inaltime ) personalizate in functie de nevoile tale;

– optezi pentru culorile preferate din catalogul RAL;

- decizi asupra materialelor utilizate (teava, tabla perforata) si a modelului.

 

Gardul metalic pentru clinica medicala de care iti povestim este compus din:

- stalpi cu talpa (se utilizeaza pentru a monta sisteme de garduri peste beton sau peste asfalt);

- panouri gard;

- poarta autoportanta;

- poarta dubla batanta;

- poarta pietonala.

 

Stalpii sunt realizati din teava 100 x 100 mm, iar panourile de gard si portile sunt realizate din teava 50 x 30 mm (cadrul) si 30 x 20 mm (barele verticale din interiorul cadrului).

Teava rectangulara din otel este unul dintre cele mai versatile si utile produse din otel, cu o forma structurala excelenta care combina costul redus cu rezistenta ridicata.

 

Finisaj gard metalic

Vopsirea gardului a fost efectuata in camp electrostatic. Vopseaua este sub forma de pulbere, ale carei particule sunt incarcate cu o sarcină electrostatică puternica, ce adera foarte bine la piesa metalica. Stratul de vopsea este uniform si ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce priveste zgarieturile sau loviturile.

 

Toate operatiunile de debitare, gaurire, sudura, polizare le realizam inainte de vopsire, astfel incat finisajul sa nu fie afectat de aceste prelucrari.

 

Gardurile metalice sunt o optiune foarte populara, datorita raportului pret-calitate foarte bun si rezistentei mari in timp.

 

Realizam, la comanda,  diferite modele de garduri metalice si porti, astfel incat acestea sa tina cont de designul dorit de tine, dimensiunile necesare si bugetul alocat.

Iti asteptam cererile la office@imprejmuiri.ro!

Alte proiecte


Cauti materialele pentru gard?


Cere oferta personalizata

Aboneaza-te la Newsletter