Cerere Oferta

Gard panouri bordurate cu poarta auto si pietonala

Gard panouri bordurate cu poarta auto si pietonala realizat, la comanda, pentru o lungime de 90 metri liniari. Pentru acesta am executat si livrat urmatoarele:

 

 - stalpi de gard zincati executati din teava 40 x 40 x 2 mm – 43 bucati; fiecare stalp are o inaltime

de 2000 mm, din care cca 500 in beton.

 

- panou gard bordurat zincat H 1530 x L 2025 mm – 43 bucati;

 

- set prindere panou, cate 2 bucati pe stalp = 86 bucati;

 

- capac PVC pentru stalp 40 x 40 mm = 43 bucati;

 

- poarta pietonala latime 1000 mm x H 1500 mm – 1 bucata;

 

Elemente componente poarta pietonala: stalpi poarta din teava 70 x 70 x 4 mm - H 2100 mm, imbracata in panou gard ca restul gardului, maner, sistem inchidere cu cheie.

 

- poarta auto latime 4 metri, din 2 panouri de 2000  x H 1500 mm – 1 set;

Elemente componente poarta pietonala: stalpi poarta 70 x 70 x 4 mm - 2100 mm = 2 buc, imbracata ca restul gardului cu acelasi tip de panou, 2 zavoare (jos pentru blocare in pozitia inchis), zavor mijloc cu urechi pentru lacat.

 

Ramele portilor s-au executat din teava 40 x 40 x 2 mm, iar balamale sunt reglabile.

Toate operatiunile de debitare, gaurire, sudura, polizare, atat pentru stalpi cat si pentru porti, s-au realizat inainte de zincare/ vopsire, astfel incat finisajul sa nu fie afectat de aceste prelucrari.

 

Datorita designului placut panourile bordurate pot fi utilizate pentru realizarea unor imprejmuiri care se potrivesc atat pentru domeniul industrial, cat si pentru cel civil. 

Deoarece sunt zincate panourile bordurate au o foarte buna rezistenta la intemperii si mai ales o durata lunga de viata.

Zincarea termica este una dintre metodele cele mai bune de combatere a fenomenului de coroziune a metalelor. Este extrem de durabila si produce pierderi minime, deoarece orice particula de zinc, care nu formeaza instantaneu un strat pe metal ramane in baia de galvanizare (zincare) pentru reutilizare.

Alte proiecte


Cauti materialele pentru gard?


Cere oferta personalizata

Aboneaza-te la Newsletter