Cerere Oferta

Imprejmuire provizorie din plasa impletita

Maria a achizitionat alaturi de familia ei un teren pe care urmeaza sa construiasca o casa. Astfel incat, imprejmuirea provizorie a acestuia a devenit o necesitate.

Atunci cand alegerem sistemul de imprejmuire este bine sa tinem cont de scopul imprejmurii, tipul de teren si bugetul pe care il avem la dispozitie.

 

Un gard din plasa impletita zincata este unul simplu, fara un design deosebit, dar recomandat ca varianta economica pentru imprejmuirea curtilor, gradinilor, terenurilor sportive sau a suprafetelor agricole.

 

Pentru aceasta lucrare am livrat si montat:

- stalpi gard din teava rotunda 48 x 2,80 mm;

- plasa impletita fir 2 mm, ochi 50 x 50 mm;

- sarma intindere montaj;

- poarta pietonala H 2000 x L 1000 mm;

- poarta auto H 2000 x L 2400 mm;

- set contravantuiri (contravantuirile au rolul de a prelua fortele orizontale care actioneaza asupra intregului ansamblu, contribuind la rigidizarea gardului).

 

Toate elementele sistemului de imprejmuire sunt zincate. Protectia anticoroziva a gardului este foarte importanta deoarece previne aparitia ruginii si protejeaza metalul pentru o perioada indelungata

 

Stalpii de gard au fost montati cu ajutorul batatorului de stalpi. Utilaj care ne ajuta sa motam stalpii mult mai usor si rapid decat in cazul in care ar fi fost nevoie de saparea unor gropi pentru stalpi. Deoarece sunt realizati din otel acestia asigura o buna stabilitate si o lunga durabilitate in timp intregului sistem de gard.

 

Poarta pietonala este prevazuta in partea de sus cu o bara stabilizatoare care mentine cadrul portii rigid.

Ambele porti, atat cea pietonala cat si cea auto au zavoare. 

 

Producem, la comanda, sisteme de imprejmuire complete (stalpi metalici gard, plasa impletita, panouri bordurate, panouri din tabla decupata si accesorii de prindere) adaptate nevoilor dumneavoastra.

Pentru o oferta de pret gard din plasa impletita va rugam sa ne transmiteti o cerere pe email office@imprejmuiri.ro.

 

Alte proiecte


Cauti materialele pentru gard?


Cere oferta personalizata

Aboneaza-te la Newsletter