Cerere Oferta

Panouri bordurate zincate fir 6 mm

Panouri bordurate realizate, la comanda, prin sudura din sarma neagra si zincate la cald prin scufundare in baie de zinc topit dupa imbinare.

 

Pe langa faptul ca sunt zincate dupa sudura, particularitatea acestor panouri o reprezinta diametrul de 6 ­čů╝­čů╝ a firelor de sarma.

 

Panourile de gard au fost montate pe stalpi cu brat inclinat. Beneficiarul a indoit panourile pe abkant, la 45 grade, formand astfel o bariera suplimentara.

 

Caracteristici tehnice panouri bordurate livrate:

Inaltime 2430 mm x Lungime 2500 mm;

Diametru fir sarma 6 mm (± 0,10 mm);

Dimensiune ochiuri 50 x 200 mm (± 5  mm);

Numar ranforsari 4.

 

Datorita faptului ca sunt sunt prevazute cu ranforsari orizontale in forma de "V" panourile bordurate au un grad mare de rigiditate. Numarul de ranforsari de pe un panou difera in functie de inaltimea lui.

Utilizari panouri bordurate zincate

Datorita designului placut panourile bordurate pot fi utilizate pentru realizarea unor imprejmuiri care se potrivesc atat pentru domeniul industrial, cat si pentru cel civil.

Cu ajutorul acestora se pot realiza diverse imprejmuiri: hale, parcuri, gradini, cladiri publice, centre comerciale, complexelor sportive, aeroporturi si spatii de detentie s.a.

 

Sisteme de prindere panouri bordurate pe stalpii de gard

Montarea panourilor bordurate zincate se face usor, iar in oferta noastra gasiti mai multe variante de prindere. Clientul nostu a optat pentru suruburi T – M8 X 80 mm cu piulite antivandalizare.


Beneficiile zincarii panourilor bordurate

Deoarece sunt zincate panourile bordurate au o foarte buna rezistenta la intemperii si mai ales o durata lunga de viata.

Zincarea termica este una dintre metodele cele mai bune de combatere a fenomenului de coroziune a metalelor. Este extrem de durabila si produce pierderi minime, deoarece orice particula de zinc, care nu formeaza instantaneu un strat pe metal ramane in baia de galvanizare (zincare) pentru reutilizare.

 

Pentru o oferta de pret, va rugam sa ne transmiteti o cerere pe email office@imprejmuiri.ro.

Alte proiecte


Cauti materialele pentru gard?


Cere oferta personalizata

Aboneaza-te la Newsletter