Cerere Oferta

Stalpi cu 1 brat pentru imprejmuire spatiu productie

Una dintre comenzile pe care le-am avut a fost pentru livrarea de stalpi cu 1 brat pentru imprejmuirea unui spatiu de productie. Conform cerintei clientului, acestia sunt prevazuti cu talpa de prindere pe soclu de beton.

Stalpii au fost realizati la comanda. In mod uzual, in stoc, avem stalpi cu brat incinat din teava 60x40x2 mm si prasnuri de armare.

Terminatia inclinata, la 45 grade, pe o lungime de 490 mm permite montarea de sarma ghimpata. Astfel gardul are o bariera suplimentara de protectie.

Acest tip de stalpi se preteaza foarte bine pentru realizarea de garduri care deservesc: hale, fabrici, spatii de depozitare, spitale, institutii publice etc..

H Metal prin divizia Imprejmuiri este specializata in productia de sisteme de imprejmuire cu uz industrial.

Materiale stalpi cu 1 brat si talpa de prindere:

- teava rectangulara din otel 60x40 mm, cu grosime 2 mm.

- talpa de prindere pe beton realizata din tabla otel, grosime 8.00 mm.

Montajul fiecarui stalp cu talpa presupune prinderea cu cate 4 conexpanduri metalice.

Dupa manoperizarea stalpilor are loc zincare termica a acestora. Acest tip de protectie este una dintre metodele cele mai bune de combatere a fenomenului de coroziune a metalelor.

Executam toate operatiunile care au loc in cadrul procesului de productie a stalpilor inainte de zincarea acestora, astfel incat finisajul sa nu fie afectat.

Stalpii de gard fabricati din teava de otel sunt robusti si reprezinta suportul ideal pentru montarea panourilor bordurate zincate. Un astfel de gard compus din stalpi metalici si panouri bordurate se monteaza usor, chiar si de personal nespecializat. In cazul unei deteriorari se inlocuieste usor,cate o portiune, fara a fi necesara demontare unei sectiuni lungi.

 

 

In functie de lungimea panoului bordurat, stalpii se monteaza la o distanta de 2-2.5 m.

Pentru o oferta de pret, stalpi sau gard, va rugam sa ne transmiteti o cerere pe email office@imprejmuiri.ro.

 

Alte proiecte


Cauti materialele pentru gard?


Cere oferta personalizata

Aboneaza-te la Newsletter