Cerere Oferta

Stalpi cu brat inclinat pentru gard incinta industriala

Pentru unul dintre clientii nostri am livrat stalpi cu brat inclinat pentru un gard incinta industriala.

Fie ca este o hala de productie, un centru logistic sau un depozit, orice incinta industriala necesita o imprejmuire.

Pentru aceasta imprejmuire am livrat 140 stalpi de gard cu brat inclinat, si talpa de prindere, din teava 60x40x2 mm.

Stalpii sunt montati la o distanta de aproximativ 2 m.

 

Detalii tehnice talpa stalpi de gard incinta industriala:

- grosime talpa 8,00 mm;

- dimensiune talpa 196 x 196 mm; 

- decupaj de 60 x 40 la mijloc, cu 4 gauri pe margini diam 14 mm, dupa zincare ramane cca 13 mm, pentru ancora chimica / bara filetata diam 12 mm.

In functie de proiectul dumneavoastra putem livra stalpi de gard cu brat inclinat prevazuti cu talpa de prindere pe beton sau cu prasnuri/mustati antismulgere, pentru prinderea in beton.

 

Stalpii utilizati pentru realizarea acestui sistem de gard au o terminatie inclinata, la 45 grade, pe o lungime de 500 mm. De asemenea, sunt prevazuti cu 3 inele pentru legare/fixare sarma ghimpata. Utilizarea sarmei ghimpate creeaza o bariera suplimentara de protectie.

 

Din cauza faptului ca stalpii nu sunt montati in linie, ci in trepte, suruburile cu cap T propuse initial nu sunt eficiente din punct de vedere al montajului. Dispunerea in trepte face ca unele din ele sa prinda panoul vecin in zona V bordurata, ceea ce este imposibil.

Astfel, impreuna cu clientul am optat pentru livrarea de coliere metalice. Acestea permit o toleranta de montaj a panourilor de pana la 3,5 cm. Montarea acestor coliere nu necesita gaurirea stalpului deoarece se aplica peste stalp.

 

Atat stalpii, cat si accesoriile de prindere a panourilor, sunt zincati termic.  Acest tip de protectie este una dintre metodele cele mai bune de combatere a fenomenului de coroziune a metalelor. 

Pentru o oferta de pret, stalpi sau gard, va rugam sa ne transmiteti o cerere pe email office@imprejmuiri.ro.

 

Alte proiecte


Cauti materialele pentru gard?


Cere oferta personalizata

Aboneaza-te la Newsletter