Cerere Oferta

Stalpi gard tip Y

Distribuie pe:

Fabricam, la comanda, stalpi gard tip Y din teava metalica.

CUM COMAND

Stalpii de gard tip Y sunt produsi pentru securizarea proprietatilor cu risc ridicat. Din astfel de stalpi se realizeaza garduri cu nivel ridicat de securitate.

PRETURI STALPI TIP Y CU TALPA DE PRINDERE

                                             PRASNURI DE ARMARE

Avantaje stalpi gard tip Y realizati la comanda:

- toate operatiunile de debitare, gaurire, sudura, polizare se vor realiza inainte de zincare sau vopsire, astfel incat finisajul sa nu fie afectat;

- primesti stalpii de gard la inaltimea solicitata;

- iti alegi sistemul de fixare dorit.

Teava se debiteaza la 45 grade si ambele brate se sudeaza in partea de sus a stalpului. Se inchide astfel partea de sus, protejand stalpul impotriva patrunderii apei, zapezii. La capatul superior al bratului Y se monteaza capace PVC. Acestea au rolul, de asemenea, de a proteja stalpul de coroziune, prin patrunderea apei/ zapezii.  

Pe partea interioara a bratului se monteaza sisteme de prindere sarma de ghidaj/suport sau sarma ghimpata. Acestea pot fi model 1,2,3. Sunt recomandati pentru imprejmuirea unor locatii unde este nevoie de un grad ridicat de securitate al perimetrului: Unitati Militare, depozite, penitenciare, unitati cu regim special, etc.

Stalpii tip Y faciliteaza instalarea de sarma cu lamele tip Concertina, cu diametrul de desfasurare de pana la 700 mm (sarma tip NATO). Odata fixata pe gard, sarma Concertina devine o bariera aproape imposibil de taiat cu unelte obisnuite si un obstacol extrem de greu de trecut.

 

H Metal realizeaza urmatoarele tipuri de stalpi gard tip Y:

1. Stalpi gard metal cu mustati armare/fixare in pamant/ beton. Acestea se confectioneaza in general din otel beton striat de 8 mm in lungime de 500 mm, doua bucati si se sudeaza pe 2 laturi opuse ale stalpului in forma de X.

2. Stalpi gard otel cu talpa de prindere pe soclul de beton.

Adresa de ridicare: Soseaua Morarilor, nr. 1, Sector 2, Bucuresti.

De asemenea, stalpii pot fi livrati in tara la un cost care este calculat in functie de localitate si cantitatea comandata.


gama_dimensionala_stalpi_gard_tip_y_825


Prezentare stalpi tip Y descarca

Accesorii de prindere - prezentare descarca


    Momentan nu sunt reviews pentru acest produs. Fii primul care adauga un review.
Adauga un review

Accesorii


Cauti materialele pentru gard?


Cere oferta personalizata

Aboneaza-te la Newsletter