Cerere oferta

Stalpi gard tip Y

Distribuie pe:

Fabricam, la comanda, stalpi gard tip Y din teava metalica.

 

Stalpii tip Y sunt utilizati pentru realizarea gardurilor cu securizare maxima. Acestia sunt conceputi special pentru instalarea pe bratele exterioare de pana la 6 randuri de sarma ghimpata zincata sau sarma cu lamele desfasurata liniar.

 

Avantaje stalpi gard tip Y realizati la comanda:

- toate operatiunile de debitare, gaurire, sudura, polizare se vor realiza inainte de zincare sau vopsire, astfel incat finisajul sa nu fie afectat;

- primesti stalpii de gard la inaltimea solicitata;

- iti alegi sistemul de fixare dorit.

 

Teava se debiteaza la 45 grade si ambele brate se sudeaza in partea de sus a stalpului, inchizand astfel partea de sus si protejand totodata impotriva patrunderii apei, zapezii. La capatul superior al bratelor Y se monteaza capace PVC ce au rolul de asemenea de a proteja stalpul de coroziune, prin patrunderea apei/ zapezii.  

 

Pe partea interioara a bratului se monteaza sisteme de prindere sarma de ghidaj / suport sau sarma ghimpata. Acestea pot fi model 1,2,3.

Sunt recomandati pentru imprejmuirea unor locatii unde este nevoie de un grad ridicat de securitate al perimetrului: Unitati Militare, depozite, penitenciare, unitati cu regim special, etc.

 

Stalpii tip Y faciliteaza instalarea de sarma cu lamele tip Concertina, cu diametrul de desfasurare de pana la 700 mm (sarma tip NATO). Odata fixata pe gard, sarma Concertina devine o bariera aproape imposibil de taiat cu unelte obisnuite si un obstacol extrem de greu de trecut.

 

H Metal realizeaza urmatoarele tipuri de stalpi gard tip Y:

- cu fixare in pamant/ beton;

- cu prindere pe soclul de beton.

 

Pentru prinderea panourilor bordurate pe stalpii de gard avem mai multe variante posibile. Vezi variantele disponibile aici.

 

preturi_stalpi_gard_tip_y_1133


gama_dimensionala_stalpi_gard_tip_y_825


stalpi tip Y - prezentare descarca

Accesorii prindere panouri bordurate pe stalpi gard descarca


    Momentan nu sunt reviews pentru acest produs. Fii primul care adauga un review.
Adauga un review

Accesorii


Cauti materialele pentru gard?


Cere oferta personalizata

Aboneaza-te la Newsletter