Cerere Oferta

Stalpi gard zincati si vopsiti

Imprejmuire realizata cu stalpi gard zincati si vopsiti RAL 6005 (verde).

 

Clientii nostri au o proprietate care se invecineaza cu o livada. Astfel ca in momentul in care au ales culoarea gardului si-au dorit sa fie una care se armonizeaza cu imprejurimile.

 

Pentru aceasta lucrare am livrat:

- stalpi gard la dimensiunea ceruta;

- panouri bordurate plastifiate;

- suruburi cap T;

- capace de plastic.

 

Toate operatiunile de debitare, gaurire, sudura, polizare le realizam inainte de zincare/ vopsire, astfel incat finisajul sa nu fie afectat de aceste prelucrari.

 

Zincarea termica este una dintre metodele cele mai bune de combatere a fenomenului de coroziune a metalelor. Este extrem de durabila si produce pierderi minime, deoarece orice particula de zinc, care nu formeaza instantaneu un strat pe metal ramane in baia de galvanizare (zincare) pentru reutilizare.

 

In functie de gradul de protectie, rugina apare la stalpii de otel dupa cum urmeaza:

- stalpi gard vopsiti cca 4-5 ani;

- stalpi gard zincati cca 15 ani;

- stalpi zincati si vopsiti cca 15 ani.

 

Dupa cum se observa vopsirea stalpilor zincati nu confera acestora o perioada mai mare de viata. Stratul protector de zinc este cel care asigura o rezistenta indelungata impotriva coroziunii. Vopseaua este in principal pentru aspect estetic si asigura  o protectie redusa pentru produse din otel care stau sub actiunea soarelui, apei, zapezii, ghetii, poluarii chimice, etc.

 

 

Pentru o oferta de pret, va rugam sa ne transmiteti o cerere pe email office@imprejmuiri.ro.

 

Datorita faptului ca sunt realizati la comanda, va puteti alege inaltimea stalpului, tipul de prindere (fixare in pamant/ beton, pe soclu de beton), teava din care este fabricat si invelisul de protectie.

 

Alte proiecte


Cauti materialele pentru gard?


Cere oferta personalizata

Aboneaza-te la Newsletter